Cultuurhuis Landgraaf
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

zaterdag 10 oktober, 20:00

€ 9

Zijn je stembanden al goed gesmeerd? Kom dan op zaterdag 10 oktober 2020 om 20.00 uur naar het Cultuurhuis Landgraaf voor de spetterende SING-A-LONG en zing, staand of zittend, uit volle borst mee met de onvergetelijke musical hits en andere bekende toppers van Queen en ABBA.
De bekende musicalsolisten Gwen van Genderen en Daan Hogevonder presenteren de Musical SING-A-LONG. Zing mee met de bekende klassiekers als Jesus Christ superstar, the Phantom of the Opera, Don’t cry for me Argentina, de Bohemian Rhapsody, Radio Gaga,Dancing Queen en nog vele andere toppers. Geen zorgen, de tekst kun je op een groot scherm meelezen, je mag zitten maar natuurlijk staand beleef je dit unieke evenement nog meer. En dat is nog niet alles want de theatermusical SING-A-LONG kwam tot stand door een samenwerking van Popkoor Thirdwing uit Heerlen en Harmonie Laura uit Landgraaf. Een unieke kombinatie en een garantie voor een nieuwe muzikale ervaring. Kortweg een zinderende beleving.

LET OP: Dit concert is verplaatst van 18 april 2020 naar 10 oktober 2020 ivm Covid-19. Had u al een ticket voor 18 april? Dan blijven deze gewoon geldig. Bent u op 10 oktober verhinderd en wilt u uw kaartjes teruggeven? Stuur dan een mail naar tickets@harmonielaura.com.

Entreekaarten kosten €9 per stuk in de voorverkoop en €15 aan de dagkassa. Het concert van 18 april was uitverkocht, het kan dus zijn dat het aantal kaarten voor 10 oktober gering is.

Gegevens

Datum:
zaterdag 10 oktober
Tijd:
20:00
Kosten:
€ 9

Organisator

Harmonie Laura
Telefoon:
06-44456289
Website:
www.harmonielaura.com

Locatie

Cultuurhuis Landgraaf
Veldstraat 19
Landgraaf, Limburg 6371 AW Nederland
+ Google Maps