Cultuurhuis Landgraaf
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Pianoconcert Steven van Kempen in het teken van romantische pianomuziek & Filmmuziek.
Dit alles samen met topsolist: Anne Lafeber!

vrijdag 9 augustus, 20:00 - 21:00

Een prachtig Mid-zomerconcert staat voor de deur en wel midden in de zomervakantie!

Op Vrijdag 9 Augustus om 20.00 uur zal dit pianoconcert plaatsvinden in het Cultuurhuis Landgraaf.

Dit is het éérste pianoconcert dat op deze prachtige nieuwe concertlocatie plaatsvindt en dan ook nog eens met een bijzondere solist: namelijk in dit geval een contralto.

Anne Lafeber is een solist met een diep en warm geluid en zal naast muziek van Richard Strauss ook andere muziekstijlen niet schuwen bij dit concert.Steven van Kempen piano concert

Steven zal naast werk van Debussy, dit keer speciaal op aanvraag van het publiek de filmmuziek uitvoeren van o.a. de ‘’Titanic’’ en ‘’The Note Book’’. Dit is natuurlijk romantische muziek waar u helemaal bij kunt wegdromen, Anne zal daar tevens naadloos op inhaken.

Een concert met een dromerige zomerse sfeer staat dus voor u klaar.

Let wel: los van de ‘’romantiek’’ zal de pianist ook een aantal zeer virtuoze werken ten gehore brengen, zodat de diversiteit en de kracht van de vleugel helemaal tot zijn recht komt. Een totaalbeleving staat dus centraal in dit pianoconcert voor het publiek!

Het concert start om 20.00 uur in de Grote zaal, waarbij we toch proberen om een zo intiem mogelijke sfeer te bereiken! Al deze sfeervolle muziek zal in een programma van ongeveer 1 uur worden uitgevoerd. Dit om de muziek compact te houden en u als luisteraar mee te nemen in een kort maar krachtig pallet aan romantische pianomuziek aangevuld met de prachtige zang van Anne Lafeber die u meeneemt op de wolken van ons bestaan.

Ná het concert rond 21.00 uur is er de gelegenheid voor een Meet en Greet en is iedereen welkom om nog een drankje te nuttigen in de Foyer samen met Steven van Kempen / Anne Lafeber en met elkaar.

U kunt het concert gratis bezoeken, ná het concert is er een vrije gave.

Gegevens

Datum:
vrijdag 9 augustus
Tijd:
20:00 - 21:00

Organisator

Steven van Kempen
Telefoon:
+31452054549 / +31621105192
E-mail:
stefanusadrianusvankempen@hotmail.com

Locatie

Cultuurhuis Landgraaf
Veldstraat 21
Landgraaf, Limburg 6371 AW Nederland
+ Google Maps