Cultuurhuis Landgraaf
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Toneelvoorstelling Ambrass: Vier wille opsjtieëge

zondag 2 februari, 15:00

€ 9

Toneelgroep Ambras speelt ‘Vier wille opsjtieëge’

Zes acteurs die zestig verschillende rollen spelen. Dat gebeurt tijdens het nieuwe blijspel ‘Vier wille opsjtieëge’ van Toneelgroep Ambras uit Schaesberg. Alle spelers nemen wel tien verschillende rollen voor hun rekening. De voorstelling gaat op zaterdag 25 januari in première in een regie van Andrea Peters. Daarna vinden nog vier voorstellingen plaats.

Plaats van handeling is het vliegveld van Rome. Een groep Limburgse toeristen wil na hun vakantie graag via Schiphol terugvliegen naar Maastricht, maar hun vlucht heeft vertraging. Dan begint het lange wachten. En de grote onzekerheid. Hoe laat landt het toestel? Aan welke gate moeten we zijn? Kunnen we dit ticket omboeken? Missen we onze overstap niet? Hoe houden we de kinderen zo lang rustig? Natuurlijk lopen de irritaties al snel op, zeker als het Italiaanse luchtvaartpersoneel niet helemaal meewerkt.

Nieuwe locatie
Nieuw is dat de uitvoeringen van Toneelgroep Ambras dit jaar voor het eerst plaatsvinden in het Cultuurhuis Landgraaf. Deze voormalige kerk aan de Veldstraat in Schaesberg is omgebouwd tot een nieuwe concert- en theaterzaal. Toneelgroep Ambras kijkt ernaar uit om de nieuwe voorstelling hier te kunnen presenteren.

Twee middagvoorstellingen
Een andere nieuwigheid is dat er dit jaar twee middagvoorstellingen zijn. De uitvoeringen van ‘Vier wille opsjtieëge’ zijn op zaterdag 25 januari (première), zondag 26 januari (matinée), vrijdag 31 januari, zaterdag 1 februari en zondag 2 februari (matinée). De avondvoorstellingen beginnen om 20.00 uur en de middagvoorstellingen om 15.00 uur. De zaal is steeds een uur voor aanvang open. Alle vooraf bestelde kaarten zijn op stoelnummer. Kaartjes voor deze voorstelling zij voor € 9,00 verkrijgbaar bij Kantoorboekhandel Funcken (Hoofdstraat), Bloemenhuis Habets (Lichtenbergerstraat) en online op www.toneelgroepambras.nl

 

 

 

 

Gegevens

Datum:
zondag 2 februari
Tijd:
15:00
Kosten:
€ 9

Organisator

Toneelgroep Ambrass
E-mail:
matheubemelmans@icloud.com
Website:
www.toneelgroepambras.nl

Locatie

Cultuurhuis Landgraaf
Veldstraat 19
Landgraaf, Limburg 6371 AW Nederland
+ Google Maps