Cultuurhuis Landgraaf
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Koor Musica Vincit presenteert MUZAÏEK

zondag 22 mei 2022, 14:30

€ 15
Muzaïek, Musica Vincit

Na ruim twee jaar stil zijn, kunnen en mogen we eindelijk weer van ons laten horen. En dat doen we graag. Zoals u van ons gewend bent, bieden wij u een feestelijk en gevarieerd programma. Tevens brengen wij met dit concert een aubade aan Landgraaf, want de gemeente Landgraaf bestaat veertig jaar.

In 2019, toen wij bezig waren met de organisatie van ons bevrijdingsconcert, ter gelegenheid van 75 jaar Bevrijding en de Kerstoratoria hebben wij verschillende musici en solisten benaderd. Jammer genoeg moesten we deze concerten noodgedwongen annuleren in verband met de coronapandemie. Maar daarom niet getreurd. Inmiddels hebben we de stoute schoenen aangetrokken en deze musici weer benaderd en gevraagd om met ons mee te werken aan dit concert. Blij dat we zijn, dat bijna iedereen weer kan én wil meedoen.

Met medewerking van Daphne Ramakers sopraan, Pascal Pittie tenor, Pavlina Heckmanns piano, Strijkkwartet o.l.v. Ingrid Holleman, leden van de Coriovallum Pipe Band en Marit Nellessen student, smeden wij de puzzel van muziek tot een duidelijke MUZAÏEK.

Dit concert vindt plaats op zondag 22 mei om 14.30 uur in het Cultuurhuis te Landgraaf, Veldstraat 21.

Toegangskaarten à € 15,- (inclusief één consumptie) zijn verkrijgbaar via onze leden of aan de kassa bij het Cultuurhuis.

Dit concert komt mede tot stand met financiële steun van de gemeente Landgraaf, Fonds voor Sociale Instellingen, sponsoren middenstand en Vrienden van….!

Gemeente Landgraaf 40 jaar

 

 

Fonds voor Sociale Instellingen

Gegevens

Datum:
zondag 22 mei 2022
Tijd:
14:30
Kosten:
€ 15

Organisator

Koor Musica Vincit
E-mail:
info@musica-vincit.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Cultuurhuis Landgraaf
Veldstraat 19
Landgraaf, Limburg 6371 AW Nederland
+ Google Maps